Skorstensrenovering

Behöver du låta utföra en skorstensrenovering i Hässleholm kan du höra av dig till oss på Fastighetsunderhåll. Genom våra många år i branschen har vi hjälpt ett flertal kunder att återställa sina gamla skorstenar till ett gott och brukbart skick igen. Ge nytt liv åt kaminen, vedspisen eller kakelugnen – kontakta oss för skorstensrenovering i Hässleholm.

Vi fixar din skorsten

Det finns en mängd olika skäl till att en skorsten behöver renoveras. Genom åren utsätts den för mycket slitage till följd av bland annat vind, temperaturväxlingar och fuktighet. Med tanke på skorstenens placering är det snarast omöjligt att till fullo undvika. Men genom att satsa på kvalitativt underhåll kan man försäkra sig om att den håller och fyller sin funktion genom åren.

Är du i behov av skorstensrenovering i Hässleholm, kontakta oss!

Skorstensrenovering – En nödvändig åtgärd

Om din skorsten slutat fungera som den ska är det viktigt att snabbt komma till rätta med problemet. Genom en effektiv skorstensrenovering kan du utan problem fortsätta att använda din kamin eller kakelugn.

De vanligaste skadorna som uppstår på en skorsten är sprickor som gör att den inte längre håller tätt. Därtill är följande vanligt förekommande problem:

  • Tjärbeläggning
  • Damm
  • Fett
  • Smuts
  • Löv
  • ETC.

Någorlunda regelbunden inspektion av din skorsten är att rekommendera. Ju snabbare du tar tag i de begynnande felen desto mindre blir arbetsinsatsen och följaktligen också kostnaden för din renovering.

Så går det till

Det finns ett antal olika metoder för att renovera en skorsten. Vilken som är aktuell i ditt specifika beror på en rad faktorer som exempelvis konstruktion och typ av skador. Vi har kompetens inom en mängd effektiva lösningar, däribland:

  • Furanflex
  • Flexibla rör
  • Keramisk massa

Hör av dig redan idag för att låta inspektera din skorsten. Vi lokaliserar eventuella problem och ser till att din skorsten snart fungerar som den ska igen. För skorstensrenovering i Hässleholm – Välkommen till Fastighetsunderhåll!

Skrostensrenovering

5 / 5 stars

Huvudkontor och lager

Fastighetsunderhåll AB
Görarpsvägen 7
255 92 Helsingborg

Tel: 042-22 95 70 eller 0703-23 10 11

Kaminbutik Vellinge

Kronvalls skorstenar
Perstorpsgatan 25
235 32 Vellinge

Tel: 040-42 43 02 eller 0703-23 10 11

Kaminbutik Åhus

Åhus Kaminer / Fastighetsunderhåll AB
Sandvaktaregatan 22C
235 96 Åhus

Tel: 044-24 87 00 eller 0703-23 10 11