Kakelugnar Hässleholm

Letar du efter kakelugnar i Hässleholm? Då är du varmt välkommen att ta kontakt med oss på Fastighetsunderhåll. Vi har varit verksamma inom fältet under många år och kan garanterat hitta den bäst lämpade lösningen för just dina behov. Med en kakelugn får du ökad komfort och trevnad i ett och samma paket. Gör drömhemmet komplett redan idag – Välkommen till Fastighetsunderhåll.

Mervärde med kakelugn

Med en fungerande kakelugn i hemmet har du alltid orsak att njuta av tillvaron. Visst finns det andra smidiga värmelösningar, men ingenting går upp mot sprakandet och den naturliga värmen från en levande eld.

Där har vi också orsaken till kakelugnens tjusning och popularitet. Den är nämligen så väldigt mycket mer än bara ett sätt att värma upp bostaden på. Som inredningsdetalj är den snarast oöverträffad. Vem har inte drömt om möjligheten att tända upp en brasa efter en lång, kylig och uppfriskande höstpromenad?

Kakelugnen lyckas med andra ord kombinera estetisk och praktisk funktion, vilket gör det till en oumbärlig investering. Är du på jakt efter kakelugnar i Hässleholm? Hör av dig till Fastighetsunderhåll så hittar vi ett gott alternativ åt dig

Dags för kakelugn?

Kanske har du redan bestämt dig för att du vill ha en kakelugn. Bra beslut tycker vi! Vad du främst behöver fundera över är storlek och utformning på ditt exemplar. Vad som passar bäst beror på faktorer som exempelvis rummets storlek.

Verkar det omständligt och komplicerat? Låt inte sådana tankar stoppa dig från att komplettera ditt drömhem. Vi finns tillgängliga för att hjälpa dig genom hela projektets gång om så önskas. Slå oss en signal redan idag och berätta hur du vill ha det.

För kakelugnar i Hässleholm är Fastighetsunderhåll ditt givna val.

Vi värnar om kunden

På Fastighetsunderhåll är vi experter på det mesta som har med kakelugnar och kaminer att göra. Det innebär att vi även kan hjälpa dig med framtida underhåll. Bland våra tjänster hittar du bland annat:

  • Installationer
  • Skorstensrenovering
    • Tätning
    • Besiktning
    • M. FL.

Vi tror att engagemang, liksom långa kundrelationer, lönar sig. Därför hoppas vi att ditt köp av kakelugn bara är början på en längre relation oss emellan. Välkommen till Fastighetsunderhåll – Din expert på kakelugnar i Hässleholm!

Kakelugnar från Fastighersunderhåll

5 / 5 stars

Huvudkontor och lager

Fastighetsunderhåll AB
Görarpsvägen 7
255 92 Helsingborg

Tel: 042-22 95 70 eller 0703-23 10 11

Kaminbutik Vellinge

Kronvalls skorstenar
Perstorpsgatan 25
235 32 Vellinge

Tel: 040-42 43 02 eller 0703-23 10 11

Kaminbutik Åhus

Åhus Kaminer / Fastighetsunderhåll AB
Sandvaktaregatan 22C
235 96 Åhus

Tel: 044-24 87 00 eller 0703-23 10 11